Lofty Manner

Website: loftymanner

 

follow on   

De LOFTY MANNER garderobe bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid.

LOFTY MANNER brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder. De collecties worden vervaardigd in een eigen atelier in Azië en verkocht in meer dan 150 winkels in de Benelux.

LOFTY MANNER

LOFTY MANNER wordt gekenmerkt door eigentijdse dameskleding met een vrouwelijke, nonchalante stijl. De collecties worden gekarakteriseerd door een diversiteit aan materialen, met oog voor detail. LOFTY MANNER richt zich op de onafhankelijke, sterke vrouw. Ze is fashion-forward en wil zich trendbewust kleden voor een betaalbare prijs. Zo gaat zij vol zelfvertrouwen naar iedere gelegenheid.

LM MEN

LM MEN wordt gekenmerkt door moderne herenkleding met een relaxte, casual stijl. De collecties worden gekarakteriseerd door een diversiteit aan materialen. Ieder seizoen wordt er een brede collectie gepresenteerd met nieuwe essentials. LM MEN richt zich op de Fashion-forward man met een eigen identiteit. Deze ondernemende man is zelfverzekerd over zijn stijl en draagt dit op een trotse manier uit in een dynamische omgeving.

 

 

 

 

info

#top

#trendofpeople

 

Contact Us

Email:

info@trendofpeople.com

Phone:

+39 333 88 75 032

Follow us

     

 

Subscrive our newsletter!

Copyright © 2015 - Trend of People